Za Vas organizujemo

 

Za poslovne partnere ili Vaše najdraže organizujte ručak ili večeru

Ukoliko želite da organizujete svečanu večeru, koktel zabavu, poslovni ručak ili večeru i privatne zabave, sigurni smo da će naš restoran zadovoljiti sve Vaše potrebe. S obzirom da su sve zvanice veoma važne za domaćina, potrudićemo se da sve što želite bude organizovano do najsitnijih detalja.

35-2

Naše osoblje će za Vas pripremiti nezaboravan užitak uz posebno odabrane jelovnike, koje će pratiti izuzetna ponuda vina. Jelovnik možete kreirati po sopstvenoj želji ili uz preporuku šefa kuhinje.

Svaka uspješna poslovna saradnja kreće od susreta koja uključuju prava mjesta za sastanke i opuštanje, pa ukoliko želite da Vaše saradnike dovedete na posebno mjesto, ukoliko želite da budete originalni i da ostavite nezaboravan utisak na svoje kolege ili klijente, Vaš pravi izbor će biti Restoran i Lounge bar „Integra“.

_MG_8755

 

Organizujte vjenčanje iz bajke

_MG_8550Ako želite da organizujete vjenčanje, naš tim je tu da Vam pomogne pri pripremi Vašeg najljepšeg dana u životu. U skladu sa Vašim željama i našoj bogatoj ponudi mi ćemo učiniti da najvažniji dan Vašeg života bude baš onakav kakvim ga zamišljate.

_MG_8831Kod nas možete očekivati individualan pristup organizaciji svadbene svečanosti prilagođen ukusima i željama Vas i Vaših gostiju.

U ponudi imamo standardni jelovnik, koji možemo prilagođavati Vašim željama, a ukoliko želite našim kuvarima možete prepustiti kreiranje jelovnika.

Ono što bismo napomenuli je da mladencima poklanjamo noć u apartmanu.

Neka Vaš izbor bude Restoran i Lounge bar „Integra“.

Za sve dodatne informacije i rezervacije možete se obratiti na sljedeće kontakt telefone:

+387 (0)51 337 430
+387 (0)66 222 362

+387 (0)66 206 506

506